Inductiekookplaat (5) met grote Wok zone 90cm

Een goed en betrouwbaar toestel met triptoetsbediening. Vijf afzonderlijk te bedienen zones voor een doeltreffende bediening.
(aan te sluiten op drie fasen (Perilex))

Elke zone is direct afzonderlijk te bedienen met eigen tiptoetsen. Dit in tegenstelling tot de eenvoudige toestellen waarbij in een klein bedieningspaneel, eerst een zone geselecteerd dient te worden waarna het vermogen gewijzigd en/of uitgeschakeld kan worden. De Wok-zone bevindt zich links buiten de vier overige zones voor een optimaal gebruik van het kookvlak.
Een pauzefunctie is een must en geeft de mogelijkheid om met een toets het kookproces te pauzeren. Bijvoorbeeld als de deurbel gaat, willen we niet in een onbewaakt ogenblik de vlam in de pan.

Klik voor de overige specificaties (Externe link)

Het mooie van techniek is dat het altijd in beweging is. Er wordt iets gecreëerd, en al gaande het proces vinden er verbeteringen plaats. Onderweg kan er ook wel eens wat falen. Een kritische kijk naar kostprijs en telkens veranderende milieuvriendelijke materialen, besparende maatregelen t.o.v. energieverbruik kunnen toch onvoorziene gebreken tot gevolg hebben. In mijn job in de techniek is het mijn taak het stukje falend techniek te verhelpen.