Inductiekookplaat (4) met afzonderlijke te bedienen tiptoetsen met bridgefunctie

Een goed en betrouwbaar toestel met tiptoetsbediening. Vier afzonderlijk te bedienen zones voor een doeltreffende gemakkelijke bediening. Met de bridge functie kunnen voorste en achterste zones worden gekoppeld waardoor het mogelijk is een ovale pan of grillplaat met één knop te bedienen.
(aan te sluiten op twee fasen (Perilex))

Inductiekookplaat 4 zones met bridgefunctie

Elke zone is direct afzonderlijk te bedienen met eigen tiptoetsen. Dit in tegenstelling tot de eenvoudige toestellen waarbij in een klein bedieningspaneel, eerst een zone geselecteerd dient te worden waarna het vermogen gewijzigd en/of uitgeschakeld kan worden.
Een pauzefunctie is een must en geeft de mogelijkheid om met een toets het kookproces te pauzeren. Bijvoorbeeld als de deurbel gaat, willen we niet in een onbewaakt ogenblik de vlam in de pan.

Klik en bekijk de overige specificatie’s (Externe link)

Inductiekookplaat met flexzones en slidebediening, 64 cm breed

Een goed en betrouwbaar toestel met slide bediening. Vier afzonderlijk te bedienen zones voor een doeltreffende gemakkelijke bediening. Met de flex bediening kunnen voorste en achterste zones worden gekoppeld waardoor het mogelijk is een ovale pan of grillplaat met één knop te bedienen.
(aan te sluiten op twee fasen (Perilex))

Inductiekookplaat met flexzones

Klik en bekijk de overige specificatie’s (Externe link)

Het mooie van techniek is dat het altijd in beweging is. Er wordt iets gecreëerd, en al gaande het proces vinden er verbeteringen plaats. Onderweg kan er ook wel eens wat falen. Een kritische kijk naar kostprijs en telkens veranderende milieuvriendelijke materialen, besparende maatregelen t.o.v. energieverbruik kunnen toch onvoorziene gebreken tot gevolg hebben. In mijn job in de techniek is het mijn taak het stukje falend techniek te verhelpen.